Litt om meg

 

Design

Jeg har lang og bred erfaring med grafisk design både fra avis og magasinproduksjon. I Dagsavisen jobbet jeg med utforming av nyhets- og featuresider, i tillegg til annonseproduksjon. Min erfaring fra ukebladet Ute og hjemme ga meg verdifull kjennskap til selvstendig arbeid, blant annet med å videreutvikle bladets layout. Min fartstid i denne bransjen har gitt meg stor faglig trygghet, og jeg mener jeg kan mestre også andre oppgaver som krever kreativitet og generell sans for design.

 

Ledelse og ansvar

I Dagsavisen var jeg med på å skape bilaget ”Nye Trender”.

Det innebar for meg å lage layouten fra grunnen og være med på å bestemme bilagets innhold. Jeg har også hatt ansvaret for utformingen av flere bilag i Ute og hjemme. Som annonseselger tidlig i min karriere hadde jeg ansvar for å nå budsjettet mitt, noe jeg også gjorde. Generelt liker jeg ansvar og nye utfordringer, det er en viktig inspirasjon i seg selv.

 

Kundekontakt og marked

Etter at jeg valgte å slutte i Aller Norge har jeg hatt gleden av å jobbe for Adidas med både butikkdekorasjon og salg. Jeg fikk bekreftet at jeg kan bruke mine kreative evner til noe mer enn grafisk design. Jeg har også lært mye i møte med kundene. Jeg trives svært godt med å jobbe direkte med mennesker, og det er gøy å få til et salg. Som annonseselger i Dagsavisen opplevde jeg at gode relasjoner til annonsørene var helt avgjørende for å nå budsjett.

 

Uformell kompentanse

Som person er jeg fleksibel, målrettet og strukturert. Jeg er vant til å jobbe selvstendig, men også på lag både med andre kollegaer og kunder for å få til best mulige løsninger. Er ikke redd for å ta i et tak og jobber godt under hektiske forhold med humøret i behold. Jeg vil påstå at jeg både er beslutningsdyktig og leveringsdyktig.

 

IKT

Jeg behersker å jobbe på både PC og Mac. Har jobbet med Indesign, Photoshop og Pageplanner (for produksjon på elektronisk sidespeil). Behersker også Illustrator. I Dagsavisen jobbet jeg å med å sende/motta digitalt materiell.

 

Typisk meg

* Sosial, og elsker å lage fest for venner og familie * Optimistisk anlagt * Har godt humør

* Lett å samarbeide med * Født og oppvokst i Norge, men behersker serbisk like godt som norsk

* Snakker spansk * Følger godt med på trender innen mote og interiør